שתיית כמות זו של תה מפחיתה את הסיכון לחלות באלצהיימר, מחקר מאשש זאת
מחקרrecent שהתקיים על 9,000 יפנים מעל גיל 65 מגלה ששימוש בתה ירוק עשוי להפחית משמעותית את הסיכון למחלת אלצהיימר. בעזרת דימות תהודה מגנטית של המוח אשר ניתחו את החומר הלבן במוח, החוקרים הבחינו בפחות נזק אצל אלו ששותים שלוש כוסות או יותר ביום. הפוליפנולים הנמצאים בתה הירוק מציעים השפעות נוגדות חמצון ותורמים להורדת לחץ הדם, … המשך לקרוא שתיית כמות זו של תה מפחיתה את הסיכון לחלות באלצהיימר, מחקר מאשש זאת
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר